Sort platåsko med 10 cm høy hæl og krystaller, tilbud, nr. 34

Platådansesko i sateng med 10 cm høy hæl, med krystaller. Tilbud, siste nummer

kr 1,500.00
Inkl. MVA
Skonummer
  • 34
4-5 dagers levering
Referanse:
Z88-100-510
Beskrivelse

Sort platådansesko i sateng med 10 cm høy hæl, delvis dekket av krystaller, trykkavlastende og meget behagelig innersåle.

Bare i nr. 34 - førpris 2000,- nå 1500,-.

Farge: sort med krystaller

Spenne: Hektespenne med krystaller

Overdel: Sateng med krystaller

Såle i DRS, en ny syntetisk såle utviklet for våre sko i samarbeid med Vibram. Denne sålen er like god på dansegulvet som såler i bøffelskinn, er to og en halv ganger så slitesterk, og tåler vann. Se også under «våre sko fra a til å».

Innersåle: Texon innersåle med forsterkning i stål, fleksibel fotform med trykkavlastende innlegg i Poron Performance Cushioning som er like myk og behagelig etter lang tids bruk.

Fleksibilitet: Denne skoen har flex såle, som er fleksibel og gir god stabilitet og trykkavlastning. Ikke egnet til pointing. Sålen under forfoten er 1,5 cm høy, og skoen er derfor behagelig også hvis du ikke er vant til høye hæler.

Hæl: 10 cm høy hæl med 4DPro Competition hælsåle, utviklet for profesjonelle dansere. Den garanterer godt grep, kontroll og komfort. Hælsålen merker ikke underlaget, og hælbeskytter er derfor ikke nødvendig.

Størrelser: Bare nr. 34. Til fot som måler 22.8 cm. Se informasjon om beregning av størrelse under «våre sko fra A til Å».

Hælbeskytter og hælsåle: P3

Produktkode   Z43-100-510     

   

Produktdetaljer
Z88-100-510

Spesifikke referanser

16 andre produkter i samme kategori:
kr 1,350.00 Inkl. MVA
Sort dansesko i mykt skinn, 4 cm hæl, spesiallaget for profesjonalle dansere og best egnet til latindans. Såle foran og hæl i bøffel (semsket skinn)  og trykkavlastende innersåle. Meget fleksibel såle. Fåes i nr. fra...
kr 2,000.00 Inkl. MVA
Platådansesko i sateng med 10 cm høy rokkokohæl, med 6 bånd, fullstendig dekket av store krystaller, trykkavlastende og meget behagelig innersåle. Skoen er egnet til alle typer dans.
Sist vist

Meny

Innstillinger