Om oss

Salsasko.no er resultatet av at vi la merke til skoene på dansegulvene i Milano, prøvde dem og var så fornøyde at vi kontaktet produsenten og etablerte nettbutikken i 2018. Vi vet at skoene er av topp kvalitet, men det kan jo ta tid før dansere – og dette gjelder nybegynnere, viderekomne og profesjonelle – får testet skoene og gjort seg opp en mening. Så det har vært en gledelig overraskelse å bli mottatt med åpne armer av noen av landets ledende danseskoler og dansemiljøer. Og det som er aller mest givende er naturligvis fornøyde kunder. 

For at våre kunder skal være fornøyde presenterer vi skoene på kurs og andre arrangementer slik at de kan prøves, vi holder prisene så lave at det er rimeligere å kjøpe fra oss enn fra produsentens nettbutikk, og vi refunderer eller bytter med en gang hvis skoene ikke passer. Vi bruker ikke noen midler på markedsføring, fordi vi mener at skoene er så flotte og gode at de selger seg selv, og fordi det til syvende og sist alltid er kunden som betaler for reklame. 

Vi samarbeider gjerne med danseskoler og andre som har behov for et visst antall sko, ta kontakt for mer informasjon. 

Om produsenten

Danc'in ble etablert i Milano i 2006 og har raskt blitt favorittskoen blant italienske dansere. 

Skoene utvikles i tett samarbeid med profesjonelle dansere, og er derfor utformet for å møte strenge krav til ytelse. De pryder ikke bare dansegulv i hele Europa, men er også å se teaterscener og i TV- og moteshow.

Danc'in produserer både originale sko som bare produseres i et begrenset antall og klassiske karaktersko og dansesko som aldri går av moten til svært konkurransedyktige priser. Alle skoene produseres i Italia. Skinnskoene er i mykt ekte skinn av høy kvalitet.

Skoene i sateng med DRS-såle er fremstilt uten bestanddeler med animalsk opprinnelse. 

Org nr. 921174160

Tel. 98992037


Meny