Lys brun satengsko med 5 bånd, 8,5 cm hæl, ekstra fleksibel såle, tilbud 10%

Lys brun dansesko i sateng med 8,5 cm høy hæl, 5 bånd foran. Superflex sko, egnet til pointing. En av de aller nyeste modellene.

Les merShow less
kr 1,150.00 (inkl. mva)
Skonummer
  • 37
  • 39
4 ukers levering
Referanse:
8584-085-570
Beskrivelse

Lys brun dansesko i sateng med 8,5 cm høy hæl, 5 bånd foran

Farge: lys brun

Spenne: Hektespenne med krystaller

Overdel: Sateng

Såle: Sålen er i bøffelskinn (semsket skinn), som gjør at skoen snurrer uten motstand (dette kan være skadelig for knær og hofter) uten å være for glatt. Sålen bør børstes med jevne mellomrom med en spesiell børste (se i nettbutikken under tilbehør). Bøffelsåler er bare egnet til innendørs bruk.

Innersåle: Texon innersåle med forsterkning i stål, fleksibel fotform med trykkavlastende innlegg i Poron Performance Cushioning som er like myk og behagelig etter lang tids bruk.

Fleksibilitet: Denne skoen har superflex såle, som er så fleksibel at det er lett å pointe, noe som gjør den spesielt godt egnet til profesjonelle og viderekomne dansere og til konkurranser. De som ikke pointer har like stor glede av en sko med flex såle. Se «våre sko fra A til Å» for mer informasjon om begrepene pointe, superflex og flex

DRS-Såle: Skal skoen bare brukes innendørs trenger du ikke å kjøpe noen ekstra såle. Men ønsker du en sko som tåler vann og som er mer slitesterk kan du kjøpe DRS-såle til denne modellen. Du kan bestille sålen under tilbehør. Se også under «våre sko fra a til å».

Hæl: 8,5 cm høy hæl med 4DPro Competition hælsåle, utviklet for profesjonelle dansere garanterer godt grep, kontroll og komfort. Hælsålen merker ikke underlaget, og hælbeskytter er derfor ikke nødvendig.

Størrelser: Fra 34 til 41. Normale størrelser.

Hælbeskytter og hælsåle: P6

Produktkode:  8584-085-570

 

Les merShow less
Produktdetaljer
8584-085-570
16 andre produkter i samme kategori:
kr 1,150.00 (inkl. mva)
Dansesneakeren utviklet av vår italienske leverandør i 2008 er tilbake. En lett, fleksibel, komfortabel sko du kan pointe med. Sålen er perfekt til å snurre med, men gir samtidig full kontroll og er sklisikker. Sort...
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny