Lys brun satengsko med krystaller i mønster, 7.5 cm hæl

Lys brun dansesko med 7.5 cm høy hæl  i sateng med motiv foran og 5 bånd, med krystaller i mønster, trykkavlastende og meget behagelig innersåle.

Les merShow less
kr 1,950.00 (inkl. mva)
Skonummer
  • 35
  • 36
  • 37
  • 39
4-5 dagers levering
Referanse:
9625-075-570
Beskrivelse

Lys brun dansesko med 7.5 cm høy hæl  i sateng med motiv foran og 5 bånd, med krystaller i mønster, trykkavlastende og meget behagelig innersåle.

Farge: lys brun med krystaller

Spenne: Hektespenne med krystaller

Overdel: Sateng med krystaller

Såle: Sålen er i bøffelskinn (semsket skinn), som gjør at skoen snurrer uten motstand (dette kan være skadelig for knær og hofter) uten å være for glatt. Sålen bør børstes med jevne mellomrom med en spesiell børste (se i nettbutikken under tilbehør). Bøffelsåler er bare egnet til innendørs bruk.

Innersåle: Flex Poron såle med forsterkning i stål, fleksibel såle med Poron membran med programmert elastisitet som distribuerer kroppsvekten på hele foten, avlaster trykk og absorberer vibrasjoner slik at ledd og ryggsøyle avlastes. Dette motvirker mikrotraumer i føtter, knær og ryggsøyle og er resultatet av forskning. Sålen er like myk og behagelig etter lang tids bruk.

Fleksibilitet: Denne skoen har flex såle, som er fleksibel og gir god stabilitet og trykkavlastning. Ikke like egnet til pointing som superflex sko.  Se «våre sko fra A til Å» for mer informasjon om begrepene pointe, superflex og flex

DRS-Såle: Skal skoen bare brukes innendørs trenger du ikke å kjøpe noen ekstra såle. Men ønsker du en sko som tåler vann og som er mer slitesterk kan du kjøpe DRS-såle til denne modellen. Du kan bestille sålen under tilbehør. Se også under «våre sko fra a til å».

Hæl: 7.7 cm høy hæl med 4DPro Competition hælsåle, utviklet for profesjonelle dansere garanterer godt grep, kontroll og komfort. Hælsålen merker ikke underlaget, og hælbeskytter er derfor ikke nødvendig.

Størrelser: Se tabellen ovenfor (etter foto) og beregning av størrelse under «våre sko fra A til Å».

Hælbeskytter og hælsåle: P3

 

Les merShow less
Produktdetaljer
9625-075-570
16 andre produkter i samme kategori:
kr 1,350.00 (inkl. mva)
Sort dansesko i mykt og pustende tekstil, 4 cm hæl, spesiallaget for profesjonalle dansere og best egnet til latindans. Såle foran og hæl i bøffel (semsket skinn)  og trykkavlastende innersåle. Meget fleksibel såle....
kr 1,450.00 (inkl. mva)
Lys brun dansesko i sateng med 3.5 cm høy hæl, 5 bånd foran. Fleksibel såle. Fåes i numre 29 - 41 (Obs små størrelser, velg et nummer større enn normalt). En elegant og behagelig sko for piker og damer som foretrekker...
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny