Dansestøvlett i sateng, 8.5 cm høy hæl

En tøff og behagelig dansestøvlett som gir god støtte og ser lekker ut på gulvet. Til all slags dans.

Les merShow less
kr 1,550.00 (inkl. mva)
Skonummer
  • 35
4-5 dagers levering
Referanse:
DB36-080-510
Beskrivelse

Sort dansestøvlett i sateng med fleksibel såle, med glidelås bak og snøring foran.

Farge: sort

Glidelås bak og snøring foran

Overdel: Sateng

Såle: Sålen er i bøffelskinn (semsket skinn), som gjør at skoen snurrer uten motstand (dette kan være skadelig for knær og hofter) uten å være for glatt. Sålen bør børstes med jevne mellomrom med en spesiell børste (se i nettbutikken under tilbehør). Bøffelsåler er bare egnet til innendørs bruk. Ønsker du en såle som tåler vann, kan du bestille DRS-såle til skoen (sålen må tas til en skomaker for omsåling). Se "våre sko fra A til Å".

Innersåle: Texon innersåle med forsterkning i stål, fleksibel fotform med trykkavlastende innlegg i Poron Performance Cushioning som er like myk og behagelig etter lang tids bruk.

Fleksibilitet: Denne skoen har flex såle, som er fleksibel og gir god stabilitet og trykkavlastning. Ikke like egnet til pointing som superflex sko.

Hæl: 8.5 cm høy hæl med 4DPro Competition hælsåle, utviklet for profesjonelle dansere. Den garanterer godt grep, kontroll og komfort. Hælsålen merker ikke underlaget, og hælbeskytter er derfor ikke nødvendig. Du bør være vant til å bruke høye hæler hvis du vil danse med denne skoen.

Størrelser: Fra 34 til 41. Normale størrelser, bestill din vanlige størrelse.

Hælbeskytter og hælsåle: P3

Produktkode            DB36-080-510

Les merShow less
Produktdetaljer
DB36-080-510
16 andre produkter i samme kategori:
Sist vist

Meny