Dansestøvlett i skinn med stiletthæl, 11 cm høy hæl

En tøff dansestøvlett i skinn som gir god støtte og ser lekker ut på gulvet. Til all slags dans. Bare tilgjengelig i str. 35, 36 og 38 NYHET universalsåle som tåler vann

Les merShow less
kr 1,850.00 (inkl. mva)
Skonummer
  • 35
  • 36
  • 37
4-5 dagers levering
Referanse:
SB51-110-510
Beskrivelse

Sort dansestøvlett i skinn med fleksibel såle, med glidelås på siden og snøring foran.

Farge: Sort skinn, matt og lakkert

Glidelås på siden og snøring foran

Overdel: skinn

Såle: URBAN DANCE SOLE. Såle i Microlite som gjør det mulig å danse på alle slags dansegulv, vedlikeholdsfri. Sålen tåler vann, og gjør det mulig å snurre og gli med full kontroll, uten motstand.

Innersåle: Texon innersåle med forsterkning i stål, fleksibel fotform med trykkavlastende innlegg i Poron Performance Cushioning som er like myk og behagelig etter lang tids bruk.

Fleksibilitet: Denne skoen har flex såle, som er fleksibel og gir god stabilitet og trykkavlastning. Ikke like egnet til pointing som superflex sko.

Hæl: 11 cm høy hæl med 4DPro Competition hælsåle, utviklet for profesjonelle dansere. Den garanterer godt grep, kontroll og komfort. Hælsålen merker ikke underlaget, og hælbeskytter er derfor ikke nødvendig. Du bør være vant til å bruke høye hæler hvis du vil danse med denne skoen.

Størrelser: Bare i 35, 36 og 37, tilbud. Normale størrelser, bestill din vanlige størrelse.

Hælbeskytter og hælsåle: NB

Produktkode   SB51-110-510     

Les merShow less
Produktdetaljer
SB51-110-510
16 andre produkter i samme kategori:
kr 1,350.00 (inkl. mva)
Sort dansesko i mykt og pustende tekstil, 4 cm hæl, spesiallaget for profesjonalle dansere og best egnet til latindans. Såle foran og hæl i bøffel (semsket skinn)  og trykkavlastende innersåle. Meget fleksibel såle....
Sist vist

Meny