Lys brun satengsko med 5 bånd, 7.5 cm hæl, antiskli innersåle

Denne skoen kombinerer de beste egenskapene i de mest populære danseskoene fra vår leverandør med en helt ny antiskli innersåle. Lys brun dansesko i sateng med 7.5 cm høy hæl, fem bånd foran. Superflex sko, egnet til pointing. 

Les merShow less
kr 1,250.00 (inkl. mva)
Skonummer
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
4-5 dagers levering
Referanse:
9559-075-570
Beskrivelse

En helt ny sko basert på mange års erfaring med profesjonelle dansere.

Lys brun dansesko i sateng med 7.5 cm høy hæl, 5 bånd foran

Farge: lys brun

Spenne: Hektespenne med krystaller

Overdel: Sateng

Såle: Sålen er i bøffelskinn (semsket skinn), som gjør at skoen snurrer uten motstand (dette kan være skadelig for knær og hofter) uten å være for glatt. Sålen bør børstes med jevne mellomrom med en spesiell børste (se i nettbutikken under tilbehør). Bøffelsåler er bare egnet til innendørs bruk.

Innersåle: Antiskli innersåle, fleksibel fotform med trykkavlastende innlegg i Poron Performance Cushioning som er like myk og behagelig etter lang tids bruk.

Fleksibilitet: Denne skoen har superflex såle, som er så fleksibel at det er lett å pointe, noe som gjør den spesielt godt egnet til profesjonelle og viderekomne dansere og til konkurranser. De som ikke pointer har like stor glede av en sko med flex såle. Se «våre sko fra A til Å» for mer informasjon om begrepene pointe, superflex og flex

DRS-Såle: Skal skoen bare brukes innendørs trenger du ikke å kjøpe noen ekstra såle. Men ønsker du en sko som tåler vann og som er mer slitesterk kan du kjøpe DRS-såle til denne modellen. Du kan bestille sålen under tilbehør. Se også under «våre sko fra a til å».

Hæl: 8 cm høy hæl med 4DPro Competition hælsåle, utviklet for profesjonelle dansere garanterer godt grep, kontroll og komfort. Hælsålen merker ikke underlaget, og hælbeskytter er derfor ikke nødvendig.

Størrelser: Fra 33 til 41. Se tabellen nedenfor og beregning av størrelse under «våre sko fra A til Å».

Hælbeskytter og hælsåle: P3

Produktkode: 8852-075-570


 

Les merShow less
Produktdetaljer
9559-075-570
16 andre produkter i samme kategori:
Sist vist

Meny