Platåsko med krystaller, sort, tilbud 50%, bare 36

Platådansesko i sateng med 10 cm høy rokkokohæl, med 6 bånd, fullstendig dekket av store krystaller, trykkavlastende og meget behagelig innersåle. Skoen er egnet til alle typer dans.

Les merShow less
kr 1,000.00 (inkl. mva)
Skonummer
  • 36
4-5 dagers levering
Referanse:
Z42-100-510
Beskrivelse

Sort platådansesko i sateng med 10 cm høy hæl, dekket av store krystaller, trykkavlastende og meget behagelig innersåle.

Farge: sort med krystaller

Spenne: Hektespenne med krystaller

Overdel: Sateng med krystaller

Såle i DRS, en ny syntetisk såle utviklet for våre sko i samarbeid med Vibram. Denne sålen er like god på dansegulvet som såler i bøffelskinn, er to og en halv ganger så slitesterk, og tåler vann. Se også under «våre sko fra a til å».

Innersåle: Texon innersåle med forsterkning i stål, fleksibel fotform med trykkavlastende innlegg i Poron Performance Cushioning som er like myk og behagelig etter lang tids bruk.

Fleksibilitet: Denne skoen har flex såle, som er fleksibel og gir god stabilitet og trykkavlastning. Ikke egnet til pointing. Sålen under forfoten er 1,5 cm høy, og skoen er derfor behagelig også hvis du ikke er vant til høye hæler.

Hæl: 10 cm høy hæl med 4DPro Competition hælsåle, utviklet for profesjonelle dansere. Den garanterer godt grep, kontroll og komfort. Hælsålen merker ikke underlaget, og hælbeskytter er derfor ikke nødvendig.

Størrelser: Fra 34 til 41. Se tabellen nedenfor og beregning av størrelse under «våre sko fra A til Å».

Hælbeskytter og hælsåle: P3

Produktkode   Z42-100-510     

   

Les merShow less
Produktdetaljer
Z42-100-510
11 andre produkter i samme kategori:
Sist vist

Meny