Lys hudfarget satengsko med flettede bånd, 8 cm hæl, ekstra fleksibel såle

Lys hudfarget dansesko i sateng med 8 cm høy hæl, kryssede bånd foran. Superflex sko, egnet til pointing.

Les merShow less
kr 1,250.00 (inkl. mva)
Skonummer
  • 34
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
4-5 dagers levering
Referanse:
8854-075-600
Beskrivelse

Salsasko til bryllup: Våre sko er beregnet på konkurransedansere, med den beste trykkavlastningen på forfoten som er å få på markedet, med god støtte og plass til forfoten. Samtidig er de svært vakre.Vi kan derfor tilby det som kanskje er markedets beste kombinasjon mellom utseende, komfort, kvalitet og ikke minst pris.

Platåskoene med 10 cm hæl har dessuten en såle som tåler vann, og som er mer slitesterk en semsket skinn. Dersom du foretrekker en lavere hæl og ikke skal bruke skoene utendørs trenger du ikke å såle om skoene, og de blir ikke ødelagt av litt vann (de blir mindre egnet til dansegulvet). Vil du ha en mer slitesterk sko som tåler vann og som er egnet til all slags bruk (med unntak av dans) kan du halvsåle skoen hos en skomaker. Salsasko er italienskproduserte sko i høy kvalitet. Som nettbutikk kan vi tilby denne kvaliteten til en absolutt konkurransedyktig pris, og du har naturligvis bytte- og returrett.

Lys hudfarget dansesko i sateng med 8 cm høy hæl, 6 kryssede bånd

Farge: lys hudfarget

Spenne: Hektespenne med krystaller

Overdel: Sateng

Såle: Sålen er i bøffelskinn (semsket skinn), som gjør at skoen snurrer uten motstand (dette kan være skadelig for knær og hofter) uten å være for glatt. Sålen bør børstes med jevne mellomrom med en spesiell børste (se i nettbutikken under tilbehør). Bøffelsåler er bare egnet til innendørs bruk. Dersom skoen skal brukes utendørs kan den såles om (halvsåle).

Innersåle: Texon innersåle med forsterkning i stål, fleksibel fotform med trykkavlastende innlegg i Poron Performance Cushioning som er like myk og behagelig etter lang tids bruk.

Fleksibilitet: Denne skoen har superflex såle, som er så fleksibel at det er lett å pointe, noe som gjør den spesielt godt egnet til profesjonelle og viderekomne dansere og til konkurranser. De som ikke pointer har like stor glede av en sko med flex såle. Se «våre sko fra A til Å» for mer informasjon om begrepene pointe, superflex og flex

DRS-Såle: Skal skoen bare brukes innendørs trenger du ikke å kjøpe noen ekstra såle. Men ønsker du en sko som tåler vann og som er mer slitesterk kan du kjøpe DRS-såle til denne modellen. Du kan bestille sålen under tilbehør. Se også under «våre sko fra a til å».

Hæl: 8 cm høy hæl med 4DPro Competition hælsåle, utviklet for profesjonelle dansere garanterer godt grep, kontroll og komfort. Hælsålen merker ikke underlaget, og hælbeskytter er derfor ikke nødvendig.

Størrelser: Fra 33 til 41. Se tabellen som del av fotografiene ovenfor og beregning av størrelse under «våre sko fra A til Å».

Hælbeskytter og hælsåle: P3

Produktkode: 8854-075-600

 

 

Les merShow less
Produktdetaljer
8854-075-600
9 andre produkter i samme kategori:
Sist vist

Meny