Platåsko med 10 cm høy hæl og krystaller, hvit

Platådansesko i sateng med 10 cm høy hæl, med 5 bånd, dekket av små krystaller. Fleksibel såle.

Les merShow less
kr 2,000.00 (inkl. mva)
Skonummer
  • 38
4-5 dagers levering
Referanse:
Z59-100-500
Beskrivelse

Litt om Salsasko til bryllup: Våre sko er beregnet på konkurransedansere, med den beste trykkavlastningen på forfoten som er å få på markedet, med god støtte og plass til forfoten. Samtidig er de svært vakre. Platåskoene med 10 cm hæl har dessuten en såle som tåler vann, og som er mer slitesterk en semsket skinn. Salsasko er italienskproduserte sko i høy kvalitet. Som nettbutikk kan vi tilby denne kvaliteten til en absolutt konkurransedyktig pris, og du har naturligvis bytte- og returrett.

Platådansesko i sateng med 10 cm høy hæl, delvis åpen front, dekket av små krystaller, trykkavlastende og meget behagelig innersåle.

Farge: hvit med krystaller

Spenne: Hektespenne med krystaller

Overdel: Sateng med krystaller

DRS-Såle: DRS-Såle: Såle i DRS, en ny syntetisk såle utviklet for våre sko i samarbeid med Vibram. Denne sålen er like god på dansegulvet som såler i bøffelskinn, er to og en halv ganger så slitesterk, og tåler vann. Se også under «våre sko fra a til å».

Innersåle: Texon innersåle med forsterkning i stål, fleksibel fotform med trykkavlastende innlegg i Poron Performance Cushioning som er like myk og behagelig etter lang tids bruk.

Fleksibilitet: Denne skoen har flex såle, som er fleksibel og gir god stabilitet og trykkavlastning. Ikke egnet til pointing. Sålen under forfoten er 1,5 cm høy, og skoen er derfor behagelig også hvis du ikke er vant til høye hæler.

Hæl: 10 cm høy hæl med 4DPro Competition hælsåle, utviklet for profesjonelle dansere. Den garanterer godt grep, kontroll og komfort. Hælsålen merker ikke underlaget, og hælbeskytter er derfor ikke nødvendig.

Størrelser: Fra 34 til 41. Se tabellen nedenfor og beregning av størrelse under «våre sko fra A til Å».

Hælbeskytter og hælsåle: P3

Produktkode             Z36-100-500

Les merShow less
Produktdetaljer
Z59-100-500
6 andre produkter i samme kategori:
Sist vist

Meny