Lys hudfarget satengsko med dekorative og elastiske bånd, 8.5 cm hæl

Lys hudfarget dansesko i sateng med 8.5 cm høy hæl, 6 bånd som danner et dekorativt mønster, det ene er elastisk og skoen sitter derfor spesielt godt på foten. Fleksibel såle.

Les merShow less
kr 1,450.00 (inkl. mva)
Skonummer
  • 37
  • 38
4-5 dagers levering
Referanse:
8773-080-600
Beskrivelse

Lys hudfarget dansesko i sateng med 8.5 cm høy hæl, 6 bånd som danner et dekorativt mønster, det ene er elastisk og skoen sitter derfor spesielt godt på foten. Fleksibel såle.

Farge: lys hudfarget

Spenne: Hektespenne med krystaller

Overdel: Sateng

Såle: Sålen er i bøffelskinn (semsket skinn), som gjør at skoen snurrer uten motstand (dette kan være skadelig for knær og hofter) uten å være for glatt. Sålen bør børstes med jevne mellomrom med en spesiell børste (se i nettbutikken under tilbehør). Bøffelsåler er bare egnet til innendørs bruk.

Innersåle: Nyutviklet Texon Next Generation innersåle med forsterkning i stål, fleksibel fotform med trykkavlastende innlegg i Poron Performance Cushioning som er like myk og behagelig etter lang tids bruk.

Fleksibilitet: Denne skoen har super flex såle, og er egnet til å pointe. Se «våre sko fra A til Å» for mer informasjon om begrepene pointe, superflex og flex.

DRS-Såle: Skal skoen bare brukes innendørs trenger du ikke å kjøpe noen ekstra såle. Men ønsker du en sko som tåler vann og som er mer slitesterk kan du kjøpe DRS-såle til denne modellen. Du kan bestille sålen under tilbehør. Se også under «våre sko fra a til å».

Hæl: 5.5 cm høy hæl med 4DPro Competition hælsåle, utviklet for profesjonelle dansere garanterer godt grep, kontroll og komfort. Hælsålen merker ikke underlaget, og hælbeskytter er derfor ikke nødvendig.

Størrelser: Fra 34 til 41. Se tabellen ovenfor (etter foto) og beregning av størrelse under «våre sko fra A til Å».

Hælbeskytter og hælsåle: P2

Produktkode: 8773-080-600

 

Les merShow less
Produktdetaljer
8773-080-600
16 andre produkter i samme kategori:
kr 1,550.00 (inkl. mva)
Sort dansesko i mykt skinn, 4 cm hæl, spesiallaget for profesjonalle dansere og best egnet til latindans. Såle foran og hæl i bøffel (semsket skinn)  og trykkavlastende innersåle. Meget fleksibel såle. Fåes i nr. fra...
Sist vist

Meny