Platåsko med krystaller, lys brun tilbud 50%. bare 35 & 37

Platådansesko i sateng med 10 cm høy rokkokohæl, med 6 bånd, fullstendig dekket av store krystaller, trykkavlastende og meget behagelig innersåle. Skoen er egnet til alle typer dans.

Les merShow less
kr 1,000.00 (inkl. mva)
Skonummer
  • 35
  • 37
4-5 dagers levering
Referanse:
Z46-100-570
Beskrivelse

Lys brun platådansesko i sateng med 10 cm høy hæl, dekket av store krystaller, trykkavlastende og meget behagelig innersåle.

Farge: lys brun med krystaller

Spenne: Hektespenne med krystaller

Overdel: Sateng med krystaller

DRS-Såle: DRS-Såle: Såle i DRS, en ny syntetisk såle utviklet for våre sko i samarbeid med Vibram. Denne sålen er like god på dansegulvet som såler i bøffelskinn, er to og en halv ganger så slitesterk, og tåler vann. Se også under «våre sko fra a til å».

Innersåle: Texon innersåle med forsterkning i stål, fleksibel fotform med trykkavlastende innlegg i Poron Performance Cushioning som er like myk og behagelig etter lang tids bruk.

Fleksibilitet: Denne skoen har flex såle, som er fleksibel og gir god stabilitet og trykkavlastning. Ikke egnet til pointing. Sålen under forfoten er 1,5 cm høy, og skoen er derfor behagelig også hvis du ikke er vant til høye hæler.

Hæl: 10 cm høy hæl med 4DPro Competition hælsåle, utviklet for profesjonelle dansere. Den garanterer godt grep, kontroll og komfort. Hælsålen merker ikke underlaget, og hælbeskytter er derfor ikke nødvendig.

Størrelser: Fra 34 til 41. Se tabellen nedenfor og beregning av størrelse under «våre sko fra A til Å».

Hælbeskytter og hælsåle: P3

Produktkode             Z46-100-500

Les merShow less
Produktdetaljer
Z46-100-570
16 andre produkter i samme kategori:
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny