Sort satengsko med 5 bånd foran, 5.5 cm hæl, fleksibel såle, tilbud 30%, bare 34

Sort dansesko i sateng med 5.5 cm høy hæl, 5 bånd foran og enkelt bånd over ankelen. Fleksibel såle.

Les merShow less
kr 700.00 (inkl. mva)
Skonummer
  • 34
4-5 dagers levering
Referanse:
9678-055-510
Beskrivelse

Sort dansesko i sateng med 5.5 cm høy hæl, 6 flettede bånd og kryssende bånd over foten. Fleksibel sål. OBS få størrelser

Farge: sort

Spenne: Vanlig spenne med krystaller

Overdel: Sateng

Såle: Sålen er i bøffelskinn (semsket skinn), som gjør at skoen snurrer uten motstand (dette kan være skadelig for knær og hofter) uten å være for glatt. Sålen bør børstes med jevne mellomrom med en spesiell børste (se i nettbutikken under tilbehør). Bøffelsåler er bare egnet til innendørs bruk.

Innersåle: Texon innersåle med forsterkning i stål, fleksibel fotform med trykkavlastende innlegg i Poron Performance Cushioning som er like myk og behagelig etter lang tids bruk.

Fleksibilitet: Denne skoen har flex såle, og er ikke fullt så egnet til å pointe med som superflex sko. Skal man ikke pointe har man like stor glede av en sko med flex såle. Se «våre sko fra A til Å» for mer informasjon om begrepene pointe, superflex og flex.

DRS-Såle: Skal skoen bare brukes innendørs trenger du ikke å kjøpe noen ekstra såle. Men ønsker du en sko som tåler vann og som er mer slitesterk kan du kjøpe DRS-såle til denne modellen. Du kan bestille sålen under tilbehør. Se også under «våre sko fra a til å».

Hæl: 5.5 cm høy hæl med 4DPro Competition hælsåle, utviklet for profesjonelle dansere garanterer godt grep, kontroll og komfort. Hælsålen merker ikke underlaget, og hælbeskytter er derfor ikke nødvendig.

Størrelser: Fra 34 til 41. Se tabellen nedenfor og beregning av størrelse under «våre sko fra A til Å».

Hælbeskytter og hælsåle: P2

Produktkode: 9678-055-510


Les merShow less
Produktdetaljer
9678-055-510
16 andre produkter i samme kategori:
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny