Rød satengsko, fem bånd, 8 cm hæl - tilbud 30%, 36

Rød dansesko i sateng med 8 cm høy hæl, 5 bånd foran, trykkavlastende og meget behagelig innersåle.Tilbud, finnes bare i 35, 36 og 38

Les merShow less
kr 800.00 (inkl. mva)
Skonummer
  • 36
4-5 dagers levering
Referanse:
9549-080-520
Beskrivelse

Rød dansesko i sateng med 8 cm høy hæl, 5 bånd foran

Farge: rød med krystalldekorasjoner

Spenne: Hektespenne med krystaller

Overdel: Sateng med krystaller

Såle: Sålen er i bøffelskinn (semsket skinn), som gjør at skoen snurrer uten motstand (dette kan være skadelig for knær og hofter) uten å være for glatt. Sålen bør børstes med jevne mellomrom med en spesiell børste (se i nettbutikken under tilbehør). Bøffelsåler er bare egnet til innendørs bruk.

Innersåle: Texon innersåle med forsterkning i stål, fleksibel fotform med trykkavlastende innlegg i Poron Performance Cushioning som er like myk og behagelig etter lang tids bruk.

Fleksibilitet: Denne skoen har superflex såle, som er så fleksibel at det er lett å pointe, noe som gjør den spesielt godt egnet til profesjonelle og viderekomne dansere og til konkurranser. De som ikke pointer har like stor glede av en sko med flex såle. Se «våre sko fra A til Å» for mer informasjon om begrepene pointe, superflex og flex

DRS-Såle: Skal skoen bare brukes innendørs trenger du ikke å kjøpe noen ekstra såle. Men ønsker du en sko som tåler vann og som er mer slitesterk kan du kjøpe DRS-såle til denne modellen. Du kan bestille sålen under tilbehør. Se også under «våre sko fra a til å».

Hæl: 8 cm høy hæl med 4DPro Competition hælsåle, utviklet for profesjonelle dansere garanterer godt grep, kontroll og komfort. Hælsålen merker ikke underlaget, og hælbeskytter er derfor ikke nødvendig.

Størrelser: Fra 34 til 41. Se tabellen nedenfor og beregning av størrelse under «våre sko fra A til Å».

Hælbeskytter og hælsåle: P3

Les merShow less
Produktdetaljer
9549-080-520
16 andre produkter i samme kategori:
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny