Hvit satengsko med 7.5 cm høy hæl og krystaller, hvit

Hvit satengsko til med 7.5 cm høy hæl, med delvis åpen front, dekket av små krystaller. Fleksibel såle.

Les merShow less
kr 1,750.00 (inkl. mva)
Skonummer
  • 41
4-5 dagers levering
Referanse:
9727-075-500
Beskrivelse

Salsasko til bryllup: Våre sko er beregnet på konkurransedansere, med den beste trykkavlastningen på forfoten som er å få på markedet, med god støtte og plass til forfoten. Samtidig er de svært vakre. Du får derfor noe som sannsynligvis er markedets beste kombinasjon mellom utseende, komfort, kvalitet og ikke minst pris.

Platåskoene med 10 cm hæl har dessuten en såle som tåler vann, og som er mer slitesterk en semsket skinn. Dersom du foretrekker en lavere hæl og ikke skal bruke skoene utendørs trenger du ikke å såle om skoene, og de blir ikke ødelagt av litt vann (de blir mindre egnet til dansegulvet). Vil du ha en mer slitesterk sko som tåler vann og som er egnet til all slags bruk (med unntak av dans) kan du halvsåle skoen hos en skomaker. Salsasko er italienskproduserte sko i høy kvalitet. Som nettbutikk kan vi tilby denne kvaliteten til en absolutt konkurransedyktig pris, og du har naturligvis bytte- og returrett.

Hvit sko til dans og bryllup med 7.5 cm høy hæl, med delvis åpen front, dekket av små krystaller. Fleksibel såle. Svært behagelig modell som passer de aller fleste.

Farge: hvit med krystaller

Spenne: Hektespenne med krystaller

Overdel: Sateng med krystaller

Såle: Sålen er i bøffelskinn (semsket skinn), som gjør at skoen snurrer uten motstand (dette kan være skadelig for knær og hofter) uten å være for glatt. Sålen bør børstes med jevne mellomrom med en spesiell børste (se i nettbutikken under tilbehør). Bøffelsåler er bare egnet til innendørs bruk. Skoen kan såles om hos en skomaker dersom den skal brukes utendørs.

Innersåle: Texon innersåle med forsterkning i stål, fleksibel fotform med trykkavlastende innlegg i Poron Performance Cushioning som er like myk og behagelig etter lang tids bruk.

Fleksibilitet: Denne skoen har flex såle, som er fleksibel og gir god stabilitet og trykkavlastning. Ikke egnet til pointing.

Hæl: 6 cm høy hæl med 4DPro Competition hælsåle, utviklet for profesjonelle dansere. Den garanterer godt grep, kontroll og komfort. Hælsålen merker ikke underlaget, og hælbeskytter er derfor ikke nødvendig.

Størrelser: Fra 34 til 41. Se tabellen etter foto ovenfor og beregning av størrelse under «våre sko fra A til Å».

Hælbeskytter og hælsåle: P3

Produktkode             9727-075-500

Les merShow less
Produktdetaljer
9727-075-500
6 andre produkter i samme kategori:
Sist vist

Meny