Platåsko med 10 cm høy hæl og rosa krystaller, tilbud, nr. 35

Platådansesko i sateng med 10 cm høy hæl, fullstendig dekket av store og små rosa krystaller

kr 1,500.00
Inkl. MVA
Skonummer
  • 35
4-5 dagers levering
Referanse:
Z42-100-510
Beskrivelse

Sort platådansesko i sateng med 10 cm høy hæl, dekket av store krystaller, trykkavlastende og meget behagelig innersåle.

Bare i nr. 35 - førpris 2000,- nå 1500,-.

Farge: sort med rosa krystaller

Spenne: Hektespenne med krystaller

Overdel: Sateng med krystaller

Såle i DRS, en ny syntetisk såle utviklet for våre sko i samarbeid med Vibram. Denne sålen er like god på dansegulvet som såler i bøffelskinn, er to og en halv ganger så slitesterk, og tåler vann. Se også under «våre sko fra a til å».

Innersåle: Texon innersåle med forsterkning i stål, fleksibel fotform med trykkavlastende innlegg i Poron Performance Cushioning som er like myk og behagelig etter lang tids bruk.

Fleksibilitet: Denne skoen har flex såle, som er fleksibel og gir god stabilitet og trykkavlastning. Ikke egnet til pointing. Sålen under forfoten er 1,5 cm høy, og skoen er derfor behagelig også hvis du ikke er vant til høye hæler.

Hæl: 10 cm høy hæl med 4DPro Competition hælsåle, utviklet for profesjonelle dansere. Den garanterer godt grep, kontroll og komfort. Hælsålen merker ikke underlaget, og hælbeskytter er derfor ikke nødvendig.

Størrelser: Fra 34 til 41. Se tabellen nedenfor og beregning av størrelse under «våre sko fra A til Å».

Hælbeskytter og hælsåle: P3

Produktkode   Z43-100-510     

   

Produktdetaljer
Z42-100-510

Spesifikke referanser

16 andre produkter i samme kategori:
kr 1,850.00 Inkl. MVA
Rød dansesko med 8 cm høy hæl  i sateng med 6 kryssede bånd, fullstendig dekket av store krystaller, trykkavlastende og meget behagelig innersåle.
Sist vist

Meny

Innstillinger