Platåsko i sateng og semsket skinn, delvis åpen foran - tilbud 50%

Sort platådansesko i sateng og semsket skinn, delvis åpen foran. Bare i nr. 38

kr 925.00
Inkl. MVA
Skonummer
  • 38
4-5 dagers levering
Referanse:
Z77-100-510
Beskrivelse

Sort platådansesko i sateng og semsket skinn, delvis åpen foran. Denne skoen er svært anvendelig, og gir god kontroll på forfoten.

Farge: sort

Spenne: Hektespenne med krystaller

Overdel: Sateng og semsket skinn

DRS-Såle: DRS-Såle: Såle i DRS, en ny syntetisk såle utviklet for våre sko i samarbeid med Vibram. Denne sålen er like god på dansegulvet som såler i bøffelskinn, er to og en halv ganger så slitesterk, og tåler vann. Se også under «våre sko fra a til å».

Innersåle: Texon innersåle med forsterkning i stål, fleksibel fotform med trykkavlastende innlegg i Poron Performance Cushioning som er like myk og behagelig etter lang tids bruk.

Fleksibilitet: Denne skoen har flex såle, som er fleksibel og gir god stabilitet og trykkavlastning. Ikke egnet til pointing. Sålen under forfoten er 1,5 cm høy, og skoen er derfor behagelig også hvis du ikke er vant til høye hæler.

Hæl: 10 cm høy hæl med 4DPro Competition hælsåle, utviklet for profesjonelle dansere. Den garanterer godt grep, kontroll og komfort. Hælsålen merker ikke underlaget, og hælbeskytter er derfor ikke nødvendig.

Størrelser: Fra 34 til 41. Se tabellen nedenfor og beregning av størrelse under «våre sko fra A til Å».

Hælbeskytter og hælsåle: P3

Produktkode             Z77-100-510


Produktdetaljer
Z77-100-510

Spesifikke referanser

16 andre produkter i samme kategori:
kr 950.00 Inkl. MVA
Lys brun dansesko i sateng med 3.5 cm høy hæl, 5 bånd foran. Fleksibel såle. Fåes i numre 29 - 41 (Obs små størrelser, velg et nummer større enn normalt). En elegant og behagelig sko for piker og damer som foretrekker...
Sist vist

Meny