Lav dansestøvlett i sateng og nett, 8.5 cm høy hæl

En tøff og behagelig dansestøvlett som gir god støtte og ser lekker ut på gulvet. Til all slags dans.

Les merShow less
kr 1,400.00 (inkl. mva)
Skonummer
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
2 ukers levering
Referanse:
DB01-100-510
Beskrivelse

Sort dansestøvlett i sateng felt i nett med fleksibel såle, med glidelås bak og snøring foran.

Farge: sort

Glidelås bak og snøring foran

Overdel: Sateng med felt i nett

Såle: Sålen er i bøffelskinn (semsket skinn), som gjør at skoen snurrer uten motstand (dette kan være skadelig for knær og hofter) uten å være for glatt. Sålen bør børstes med jevne mellomrom med en spesiell børste (se i nettbutikken under tilbehør). Bøffelsåler er bare egnet til innendørs bruk. Ønsker du en såle som tåler vann, kan du bestille DRS-såle til skoen (sålen må tas til en skomaker for omsåling). Se "våre sko fra A til Å".

Innersåle: Texon innersåle med forsterkning i stål, fleksibel fotform med trykkavlastende innlegg i Poron Performance Cushioning som er like myk og behagelig etter lang tids bruk.

Fleksibilitet: Denne skoen har flex såle, som er fleksibel og gir god stabilitet og trykkavlastning. Ikke like egnet til pointing som superflex sko.

Hæl: 8.5 cm høy hæl med 4DPro Competition hælsåle, utviklet for profesjonelle dansere. Den garanterer godt grep, kontroll og komfort. Hælsålen merker ikke underlaget, og hælbeskytter er derfor ikke nødvendig. Du bør være vant til å bruke høye hæler hvis du vil danse med denne skoen.

Størrelser: Fra 34 til 41. Normale størrelser, bestill din vanlige størrelse.

Hælbeskytter og hælsåle: P3

Produktkode            DB01-100-510

Les merShow less
Produktdetaljer
DB01-100-510
16 andre produkter i samme kategori:
kr 950.00 (inkl. mva)
Lys brun dansesko i sateng med 3.5 cm høy hæl, 5 bånd foran. Fleksibel såle. Fåes i numre 29 - 41 (Obs små størrelser, velg et nummer større enn normalt). En elegant og behagelig sko for piker og damer som foretrekker...
kr 1,350.00 (inkl. mva)
Sort dansesko i mykt skinn, 4 cm hæl, spesiallaget for profesjonalle dansere og best egnet til latindans. Såle foran og hæl i bøffel (semsket skinn)  og trykkavlastende innersåle. Meget fleksibel såle. Fåes i nr. fra...
Sist vist

Meny